Kerst in China... 27 Dec 2013

December betekend maand van de feestdagen. Het is niet omdat we allemaal kilometers ver van onze familie zijn dat we geen kerst kunnen vieren. De afstand was voor ons eigenlijk de ideale rede om het eens zo goed te vieren. Dus twee keer feesten was het plan. Op kerstavond trokken we, na een schrijfuurtje bij Valentina, naar het kerstfeestje op school. Alles bijeen was er 20 man, niet zoveel maar genoeg om het plezant te maken. Ik had me voorgenomen om mijn familie te verassen met een skypetelefoontje om 2 uur 's nachts (19u Belgische tijd), door mijn lieftallige vrienden lukte 2 uur niet. Dan besloot ik maar met Jesse zijn laptop even te skypen. Lekker gezellig met je dronken vrienden skype met je familie, hilariteit verzekerd. Zeker wanneer je lieftallige papa zegt dat hij f*cking potatoes aan het eten is. Op deze manier hadden we ook allemaal even een kerstfamiliegevoel.

Kerstdag hadden we gereserveerd om met zijn alle in de avond te gaan en vervolgens te gaan feesten in Downtown. We hadden een tafel gereserveerd in een lekker Italiaans restaurant. Vervolgens trokken we naar een bar voor wat belgisch bier en dan naar club Nova. Uiteraard zou kerst geen kerst zijn als we geen kadootjes hadden. Op voorhand hadden we namen getrokken en we moesten voor die persoon een kadootje kopen. Uiteraard hadden we al voor kerst uitgezocht wie wie nu had getrokken. Daar ging de secret santa. Ik was de secret santa van Francisco. Hij verastte mij met een zelfgemaakt schilderij. Eentje om me aan ons avontuur te laten herinneren. 

Uitgaan is de laatste tijd ook hilarisch. De ene moment is het ne Lawrence dat niet meer op zijn benen kan staan en de volgende dag verschiet dat hem zwarte gaten heeft, dan is het Valentina die bijtaanvallen krijgt zo erg dat mijn arm er blauw van ziet en ook al eens haar maag moet leegmaken. Zotte verhalen die we binnen enkele jaren, als we allemaal elkaar terug zien, terug gaan ophalen. Uiteraard heb ik mijn zatte indruk al gemaakt in het begin en behoort mij uitgaansgedrag voorlopig niet meer tot de speciale gevallen. Thank god!!