Het begin van het einde is gekomen... 08 Jan 2014

Mijn groot avontuur in China zit er bijna op. Binnen enkele dagen stap ik op het vliegtuig richting België. Dit avontuur heeft de kans gegeven om tijd voor mezelf te nemen. Tijd om na te denken over mijn leven en tijd om te ontplooiien als individu en fotograaf. Met andere woorden een unieke kans voor iemand met zo'n vreemde gedachtegangen als ik.

Ik ben mijn ouders enorm dankbaar dat ze me de kans hebben gegeven om dit te mee te maken. Ook ben ik hen dankbaar voor de enorme steun die ze waren, weliswaar van op afstand. Maar niets doet zo goed als de gerust stellende woorden van de mama via skype. Ook het vertrouwen dat mijn broers en zussen in mij hadden was ongeloofelijk. Ik heb hen allen super had gemist en besef maar al te goed dat mijn broers, zussen en ik 10 handen op 1 buik zijn. Ik ben gezegend met zo'n geweldige familie.

Door het feit dat ik na jaren eindelijk naar mijn mama heb geluisterd, komen we rond en gezond terug. China was tot nu toe de beste tijd uit mijn leven. 4,5 maand met ups and downs waar ik super veel heb uitgeleerd. Ik heb dit ook met fantastische mensen kunnen delen.

Valentina, Hilde, Nano, Joan, Ben, Jesse, Lawrence en Francisco bedankt dat jullie deel uitmaakte van mijn avontuur.