I'm in China :-) 31 Aug 2013

Na een lange reisweg zijn we in Guangzhou aangekomen. Na een om nooit te vergeten taxirit kwamen we op het scholeneiland aan. Alles is hier gigantisch groot en hoog.

Het eerste wat ik dacht bij het zien van mijn slaapkamer was: "Allen geluk dat ik dettol bij heb". Na een rondleiding op school, de eerste echte chinesemaaltijd en een ontmoeting met de Amerikanen, was het tijd om poetsgerief te kopen en de kamer te kuisen. Hierbij kwam ik een gigantsich dikke kakkerklak tegen :-).

Wie zin heeft in een saunake, kom gewoon naar Guangzhou. Dan kan je een hele dag zweten zoveel als je wil. Toen we aankwamen, was het hier een slechte dag maar nog steeds liep het zweet van ons gezicht. Dit beloofd hé.

 

Foto's van mijn eerste dagen hier volgen later. Voorlopig hebben we nog geen internet op onze kamer, dus heb ik niet veel tijd om te skypen en foto's te uploaden.